PalloTV - Onni Suutari, AC Oulu - Tulokas tuntemattomuudesta
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
18.03.2022

Onni Suutari, AC Oulu – Tulokas tuntemattomuudesta

PalloTV pääsi vaihteeksi puhumaan kotimaan kielellä, kun se kaappasi puhutteluun AC Oulun nuorisokaartiin kuuluvan Onni Suutarin. Kyseessä on vasta 18-vuotias hyökkääjä, jolla on miehen mitat - pituutta 190 senttiä ja painoa yli 90 kiloa. Siinä on jo puoliksi syy, miksi Suutaria kutsutaan Raahen häräksi. Mitä muuta lempinimen taustalla on?

Suutari on putkahtanut täydellisestä tuntemattomuudesta AC Oulun liigajoukkueeseen. Tulikasteen hän sai jo viime kaudella pelaamalla yhden ottelun kotiyleisön edessä KTP:tä vastaan. Millaisen pelaajapolun läpi pieneltä paikkakunnalta tullut pelimies on käynyt? Mitkä ovat Suutarin vahvuudet? Mitä hän näkee kehittämisen kohteiksi? Mitä hän haluaa tulevaisuudelta?

Entä mikä on Onni Suutarin suuri lupaus? Se selviää aivan lopussa.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: