PalloTV - Päävalmentaja Simo Valakari, KuPS - ”Veikkausliiga on aina tärkein kilpailumme”
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.03.2022

Päävalmentaja Simo Valakari, KuPS – ”Veikkausliiga on aina tärkein kilpailumme”

Jalkapallovalmentaja Simo Valakari teki vahvaa jälkeä KuPS:n ruorissa viime kaudella. Suomen Cupin voitto, hopeasija Veikkausliigassa ja ennen kaikkea hyvät pelilliset esitykset eurocup-matseissa olivat vahvoja näyttöjä hänen osaamisestaan. Minkälaisen analyysin Valakari itse on tehnyt joukkueensa viime kaudesta? Minkälaisia pelillisiä oppeja kausi tarjosi? Minkälaisia uusia mausteita hän on tuomassa KuPS:n pelaamiseen tälle kaudelle? Mitä pitää parantaa viime kaudesta? Minkä tyyppisellä futiksella Veikkausliiga voitetaan?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: