PalloTV - Sebastian Dahlström, KuPS - "Kovaa kamppailua kärkisijoista"

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.03.2022

Sebastian Dahlström, KuPS – ”Kovaa kamppailua kärkisijoista”

Kuopion Palloseuran keskikentän pohjalla pelaa Sebastian Dahlström. Hän on koko ikänsä kantanut HJK:n paitaa - mikä sai ikistadilaisen ja kestoklubilaisen vaihtamaan sinivalkoraidat KuPS:n keltamustaan?

PalloTV:n kysymyspatterin tulituksessa Dahlström pääsee myös arvioimaan KuPS:n joukkueen luonnetta ja vahvuuksia. Miten hän itse siihen sijoittuu? Entä millä tavalla Veikkausliigan tämänkin kauden suosikit HJK ja KuPS eroavat toisistaan Dahlströmin mielestä?

Millaista kautta Dahlström odottaa joukkueelta ja henkilökohtaisesti? Lopussa kuulemme myös Dahlströmin veikkauksen. Uskaltaako hän ennustaa mestariksi muuta kuin omaa jengiä? Ja pakkohan se oli myös kysyä, että suomea ja savvoo, hilijaa ja kovvoo vai vieläkö bamlataan bulisti vai miten se nyt menikään?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia