PalloTV - Tim Väyrynen, KuPS - "Tiedän, että olen isossa roolissa"
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
23.03.2022

Tim Väyrynen, KuPS – ”Tiedän, että olen isossa roolissa”

Saksassa, Hollannissa ja Albaniassa pelannut Tim Väyrynen palasi kotimaan kentille kesken viime kauden. FC Hongassa ja HJK:ssa aikaisemmin palloillut Väyrynen valitsi seurakseen KuPS:n. Mikä vei miehen kotiseutujen sijasta syvälle Savoon? Miten liikkuvaan junaan hyppääminen sujui varsinkin, kun kiskot olivat viemässä kovaa vauhtia kohti mestaruutta? Mitä jäi käteen?

Väyrynen aloittaa nyt ensimmäisen täyden kauden KuPS:n paidassa. Miltä kuopiolaisjoukkue näyttää? Miten se eroaa viime vuoden KuPS:sta vai eroaako? Millaisen roolin Väyrynen on saanut KuPS:ssa?

Väyrynen on 29-vuotias. Tarkoittaako se, että hän on konkari vai pelimies parhaassa iässä? Vieläkö monta kautta ja monta maata Euroopassa kolunut pelimies tähyää takaisin isojen valojen alle? Jos tähyää, minne ja kenen ohjaamana tai kuinka suunnitelmallisesti?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: