PalloTV - FC Lahti lainasi Albion Ademin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.03.2022

FC Lahti lainasi Albion Ademin

Djurgårdens IF:stä tulevan pelaajan sopimus kestää heinäkuun puoliväliin.

FC Lahti vahvistuu liigakauden kynnyksellä. Seura on tehnyt ruotsalaisen Djurgårdens IF:n kanssa lainasopimuksen Albion Ademin siirtymisestä FC Lahden riveihin. Laina päättyy heinäkuun puolivälissä.

Ademin talvi Djurgårdenin paidassa on sujunut erinomaisesti, mutta Venäjän aloittama sota Ukrainassa muutti tilanteen täysin. Kun ulkomaalaisia pelaajia alkoi valua pois venäläisseuroista, myös Djurgården tarttui täkyyn ja hankki juuri Ademin pelipaikalle peräti kaksi kovan luokan nimeä. Ademi oli peliaikaa vailla ja sai sovittua Djurgårdenin kanssa mahdollisuudesta päästä lainalle.

Ademilla oli useita vaihtoehtoja, mutta hän päätyi valitsemaan FC Lahden päävalmentaja Ilir Zenelin ja Djurgårdenissa pelaavan maalivahdin Aleksandr Vasjutinin innoittamana.

– Minulla oli pöydällä tarjouksia myös muista Pohjoismaista, mutta keskustelut Zenelin kanssa saivat minut vakuuttuneeksi, sillä tunsin hänet ennestään ja luotin häneen. Myös Vasjutin kertoi, että Lahdessa on hyvä tunnelma sekä seurassa että sen ympärillä ja hän kertoi seurasta paljon hyvää, Ademi kertoo lainasopimuksensa taustoista FC Lahden kotisivuilla.

Ademi siirtyi Ruotsin kentille IFK Mariehamnista kauden 2020 jälkeen. Jalkapallon pelaajamarkkinoista yleensä hyvin perillä olevan Transfermarktin tietojen mukaan Djurgården maksoi Ademista 200 000 euron siirtokorvauksen. Ennen siirtymistään IFK Mariehamniin Ademi oli pelannut Veikkausliigaa FC Interissä ja PS Kemissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: