PalloTV - Päävalmentaja Toni Kallio, Ilves - "Me halutaan nähdä vauhdikasta pelaamista"
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.03.2022

Päävalmentaja Toni Kallio, Ilves – ”Me halutaan nähdä vauhdikasta pelaamista”

Kesken viime kautta Ilveksen päävalmentajaksi noussut Toni Kallio on saanut nyt itse rakentaa joukkuettaan mieleisekseen. Korona sekä muut sairastelut ovat tamperelaisjoukkueen valmistautumista hiukan haitanneet, mutta Kallio on luottavainen joukkueensa iskukykyyn.

Viime kaudella Ilves lähti kauteen erittäin nuorella ryhmällä eikä varsinkaan alkukausi ollut odotetunlainen. Nyt joukkueeseen on hankittu nimenomaan kokeneita vahvistuksia, Petteri Pennanen ja Tuco etunenässä. Tampereelle valmistuva uusi stadion antaa odotuttaa itseään vielä parisen vuotta, mutta nykyiset pelaajahankinnat tähtäävät jo siihenkin kauteen.

Ilveksen on Kallion mukaan tarkoitus nousta pysyvästi Veikkausliigan kärkijoukkueeksi ja pelata Euroopan kentillä jatkossa vuosittain.Tällä kaudella Kallion mukaan nähdään erittäin vauhdikasta jalkapalloa pelaava Ilves.

Harjoitusotteluissa on maaleja syntynyt mukavasti, mutta samalla myös oma verkko on pöllynyt tiuhaan tahtiin. Jatkossa Ilveksen pitää pystyä puolustamaan paremmin varsinkin kollektiivisesti, eikä yleisöön uppoavaa hyökkäysvoittoista peliä saa puolustuspelin kustannuksella rakentaa.

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: