PalloTV - Petteri Pennanen ankkuroi itsensä Tampereelle ja Ilvekseen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.04.2022

Petteri Pennanen ankkuroi itsensä Tampereelle ja Ilvekseen

Yksi kauden nimekkäimmistä kotimaisista pelaajahankinnoista on eittämättä Petteri Pennasen siirtyminen Ilvekseen. Pennanen sanoo kyllästyneensä miettimään aina seuraavan kauden pelipaikkaa keskellä edellistä kautta, joten hänelle Ilveksen tarjoama 3+1 -vuotinen sopimus oli tarjolla olevista vaihtoehdoista parhain.

Ilveksessä Pennanen tietää olevan isossa roolissa ja sitä mies myös haluaakin saada. Pallollisessa pelaamisessa ja vahvasti hyökkäysten päättämisissä hänellä tulee olemaan merkittävä rooli, vaikka tällä kaudella Ilvekseltä löytyy myös vahvoja hyökkääjiä.

Lähes maailmanympärysmatkan jalkapalloilijana tehnyt Pennanen toteaa lajin olevan hyvin samankaltainen ilmansuunnasta riippumatta, mutta arvostaa erilaisten kulttuureiden ja ihmisten myötä tulleita kokemuksia.

Hiukan rikkonainen pre-season ei Pennasen mukaan kerro koko totuutta Ilveksen iskukyvystä. Oppirahat on nyt maksettu ja joukkue on valmis kamppailemaan kärkisijoituksista.

Kokenut pelaaja on mielissään suomalaisen jalkapalloilun tason noususta. Muuallakin kehitystä tapahtuu kehitystä koko ajan, mutta maajoukkueiden esitykset junioreista edustustasolle antavat rohkaisevia signaaleja lajin noususta yhä korkeammalle euroopplaisessa rankingissa.

Vuosien varrella on paljon muuttunut myös joukkueiden sisäiset hierarkiat. Enää ei pukukopeissa konkarit johda toimintaa nuorempien pysyessä taustalla hiljaa. Asetelma on kääntynyt lähes päinvastaiseksi. Vaikka pelillisissä asioissa hän opastaa nuorempiaan, pyrkii hän pukukopissa pysymään nuorten miesten juttujen perässä.

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: