PalloTV - Yksi kierros ja ensimmäinen valmentaja vaihtuu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.04.2022

Yksi kierros ja ensimmäinen valmentaja vaihtuu

HIFK:n Bernardo Tavares irtisanoutui perhesyihin vedoten.

Vasta alkaneesta liigakaudesta ehdittiin pelata vain yksi kierros, kun tuuliselta valmentajarintamalta kuului ensimmäinen uutinen. HIFK:n peräsimessä kolmisen kuukautta ollut portugalilainen Bernardo Tavares irtisanoutui tehtävistään eilen. Perhesyyt ilmoitettiin tehtävistä jättäytymisen syyksi.

Mitä perhesyiden tarkempi sisältö on, sitä HIFK ei tiedotteessaan kertonut. Tavares on ne kuitenkin seuran urheilutoimenjohtajalla Mika Lönnströmille kertonut ja tämä on ne hyväksynyt.

– Ymmärrämme hänen ratkaisunsa syyt ja taustat. Jalkapallossa tulee yllättäviä tilanteita, kuten tämä. Reagoimme luonnollisesti nopeasti ja käynnistimme välittömästi uuden päävalmentajan hakuprosessin, Lönnström kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

Tavaresin irtisanoutumisesta huolimatta muu valmennusryhmä jatkaa entisellään. HIFK kartoittaa uutta päävalmentajaa, jonka olisi tarkoitus olla puikoissa jo lauantaina. HIFK pelaa silloin ensimmäisen kotiottelunsa IFK Mariehamn vastustajanaan.

– Lähdemme siitä, että uusi päävalmentaja on jo kotiavauksessa lauantaina tehtävissään. Mutta haluamme tehdä tämän prosessin huolella ja kartoittaa kaikki vaihtoehdot. Uskon, että ratkaisu syntyy pian, mutta hätäilemättä, Lönnström kommentoi.

Jos verkkojen heittäminen vesille ei tuo pikaista saalista, HIFK:ssä on varauduttu myös poikkeusratkaisuihin. Tällöin muu valmennusryhmä vastaa ottelun vetämisestä.

– Jatkuvuus talvella ja keväällä tehtyyn työhön säilyy sitä kautta, että muu valmennustiimi jatkaa tehtävissään, Lönnström vakuuttaa.

HIFK:n kausi alkoi vierastappiolla SJK:ta vastaan. Seuran talvi oli kysymysmerkkejä täynnä, mutta uusien omistusjärjestelyiden myötä joukkue saatiin karsittua kasaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita: