PalloTV - AC Oulu lainasi Enoch Banzan
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.04.2022

AC Oulu lainasi Enoch Banzan

Laitahyökkääjä on pelannut Veikkausliigaa Helsingissä, Kokkolassa ja Rovaniemellä.

Enoch Banza saapuu Ouluun norjalaisesta Raufoss IL:stä loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Laitahyökkääjä on entuudestaan tuttu Veikkausliigassa ja hän on aiemmin esiintynyt HJK:n, KPV:n ja RoPS:n paidoissa yhteensä 53 ottelussa. Viime kaudella Enoch Banza pelasi Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla OBOS-liigassa Rufussin riveissä 23 ottelua, joissa syntyi yksi maali ja kaksi syöttöä.

– Todella hyvät fiilikset AC Ouluun siirtymisestä ja minulla on hyvä tunne tästä projektista. Minun tavoitteet on auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa joukkuetta saavuttaa tavoitteet. Henkilökohtasesti tavoitteena on tehdä maaleja ja maalisyöttöjä, avaa Enoch Benza ajatuksiaan Ouluun saapumisesta.

Parhaalla Veikkausliigakaudellaan 2019 KPV:ssa Banza teki yhteensä neljä maalia ja neljä syöttöä. Lisäksi saman kauden Suomen Cupissa hän teki yhteensä neljä maalia. Yhteensä HJK-kasvatti on tehnyt Veikkausliigassa pelaamissaan otteluissa kuusia maalia ja neljä syöttöä.

– Laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Enoch tuo mukanaan muun muassa sekä vahvaa etenemistä ja arvaamattomuutta hyökkäyssuuntaan että juoksuvoimansa ansiosta pystyy auttamaan joukkuetta prässipelaamisessa, summaa urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen uuden pelaajan ominaisuuksia.

Lähde: AC Oulu

Artikkeliin liittyviä aiheita: