PalloTV - Hidas kevät kurittaa - Veikkausliiga varakentillä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
17.04.2022

Hidas kevät kurittaa – Veikkausliiga varakentillä

AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen: "Surkea ratkaisu mutta minkäpä sille mahtaa."

Kevät keikkuen tulevi, sanoo vanha suomalainen sananlasku. Kevät on totisesti keikkunut tänä vuonna. Aikaista maaliskuista lämpöaaltoa seurasi pitkä, poikkeuksellisen viileä ajanjakso, joka on vasta nyt päättymässä. Nurmipintaiset kentät ovat vielä keskeneräisiä Etelä-Suomea myöten. Pääsiäisen aikana pelattavan kolmannen kierroksen jälkeen jopa kolmasosa liigaotteluista on siirretty varakentälle.

AC Oulu on yksi evakkoretkelle joutuvista seuroista, kun se pelaa Vaasassa ensimmäisen kotiottelunsa Ilvestä vastaan. Seuran toimitusjohtaja Juho Meriläinen pysähtyi Raatin stadionin siivoustalkoiden lomassa pohtimaan PalloTV:n kanssa AC Oulun evakkoretkeä ja suomalaisen jalkapallon olosuhteita ylipäätään.

Mikä on Vaasan matkan hintalappu? Mitä kaikkea evakkoretken valmisteluihin kuuluu? Seisooko toimitusjohtaja vanhojen lausuntojen takana? Pitäisikö poikkeuslupia kriteerit alittaville kentille antaa? Onko suomalaisella jalkapallolla olosuhdeongelma?

Toimittaja: Raine Pernu

Muita uutisia