PalloTV - Suomen Cupin 4. kierros arvottu - FC Honka ja HIFK vastakkain

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.04.2022

Suomen Cupin 4. kierros arvottu – FC Honka ja HIFK vastakkain

Veikkausliigaseurojen ottelut pelataan vapun jälkeen.

Suomen Cupin neljännen kierroksen otteluparit arvottiin Veikkauksen studiossa iltapäivällä. Arvonnassa oli mukana 42 seuraa tai joukkuetta, joista 28:lle arvottiin vastustaja ja 14:n ottelupari oli jo etukäteen tiedossa. Sääntöjen perusteella mukana olevat reservi- tai farmijoukkueet asetellaan automaattisesti vastakkain ylemmässä sarjassa olevan isännän kanssa.

Arvonnassa joukkueet olivat edelleen neljässä maantieteellisessä korissa, joiden yli ottelupareja ei arvottu. Korien rajat olivat samat kuin kolmannellakin kierroksella. Alempisarjalainen sai kotiedun automaattisesti.

Kierroksen huippuotteluksi muodostuu kahden liigaseuran, FC Hongan ja HIFK:n, välinen taistelu. Muista liigaseuroista FC Haka ja VPS joutuvat myös kovaan paikkaan. FC Haka kohtaa Ykkösen seuroista TPS:n ja VPS naapurikaupungin KPV:n.

FC Lahti, IFK Mariehamn ja Ilves saavat vastaansa joko kakkosjoukkueensa tai farmiseuransa. Arpa oli suosiollisin AC Oululle. Se matkustaa joko Kokkolaan tai Tornioon saaden vastaansa joko KPS:n tai TP-47:n. Kaksikon välinen kolmannen kierroksen ottelu pelataan huomenna.

Neljäs kierroksen otteluille on viikon aikaikkuna, joka päättyy 8. toukokuuta. Ne ottelut, joissa toinen osapuoli on Veikkausliigan seura, pelataan keskitetysti joko 3. tai 4. toukokuuta.

Poimintoja neljännen kierroksen arvonnasta:
FC Åland (M3) - IFK Mariehamn (VL)
Ilves/2 (M2) - Ilves (VL)
TPS (M1) - FC Haka (VL)
FC Honka (VL) - HIFK (VL)
Klubi 04 (M2) - IF Gnistan (M1)
Toukolan Teräs (M3) - PK-35 (M1)
VIFK (M2) - SJK Akatemia (M1)
RoPS (M2) - FF Jaro (M1)
KPS (M5) tai TP-47 (M3) - AC Oulu (VL)
KPV (M1) - VPS (VL)
Reipas (M2) - FC Lahti (VL)
Komeetat (M2) - PEPO (M1)
PeKa (M2) - KTP (M1)
HyPS (M4) - JäPS (M1)
Riverball (M3) - MP (M1)

Artikkeliin liittyviä aiheita: