PalloTV - Ympyrä sulkeutuu - Perparim Hetemaj palaa Klubiin
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.04.2022

Ympyrä sulkeutuu – Perparim Hetemaj palaa Klubiin

Hetemaj on vapaa pelaamaan jo lauantaina.

HJK on tehnyt pelaajasopimuksen Perparim Hetemaj'n kanssa. Sopimus kattaa tämän ja ensi kauden sekä sisältää option kaudesta 2024. Klubin oma kasvatti palaa melkein 16 vuotta kestäneeltä kiertueelta takaisin Helsinkiin. Hetemaj pelasi HJK:ssa kesäkuussa 2006, jonka jälkeen hän siirtyi AEK:n paitaan 450 000 euron siirtosummalla.

Kreikkaan lähdön jälkeen Hetemaj pelasi myös Hollannissa ja Italiassa, jossa hän on viihtynyt viimeiset kymmenkunta vuotta. Hetemaj siirtyy HJK:hon Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Serie B:ssä pelaavasta Reggina 1914:stä, jossa hän pelasi yhden kauden. Pisimpään hän oli Chievo Veronan riveissä, jonka paitaa Hetemaj kantoi kahdeksan vuotta. Hetemaj ehti pelata kolmisen sataa ottelua Serie A:ssa.

– On erittäin hieno ja ehkä vähän nostalginenkin fiilis. Olen Suomessa edustanut vain Klubia ja on hienoa, että ympyrä nyt tavallaan sulkeutuu, Hetemaj kommentoi HJK:n lehdistötiedotteessa.

– Olo on tosi odottavainen. En malttaisi odottaa, että pääsen mahdollisimman nopeasti treenaamaan, tutustumaan pelaajiin ja pelitapaan ja tietysti pelaamaan. Omat odotukset itseäni kohtaan ovat isot, ja tiedän, että muutkin ihmiset odottavat minulta paljon.

Hetemaj on vapaa edustamaan Klubia jo lauantaina. Reggina suostui purkamaan pelaajasopimuksen, vaikka Serie B:tä on kolme kierrosta pelaamatta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: