PalloTV - ”Tavoitteena loppusarjapaikka, loput bonusta”, päävalmentaja Teemu Tainio, FC Haka
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.05.2022

”Tavoitteena loppusarjapaikka, loput bonusta”, päävalmentaja Teemu Tainio, FC Haka

Teemu Tainion neljäs kausi FC Hakan päävalmentajana on lähtenyt liikkeelle mainiosti. Viiden sarjakierroksen jälkeen joukkue löytyy sarjataulukon viidenneltä sijalta. Viime viikonlopun 3-0 tappio Oulussa oli kosmeettinen tahra, joka ei muuta tosiasiaa, että Tainion Haka on ilmoittautunut mukaan tappelemaan paikasta kuuden parhaan loppusarjassa.

PalloTV tapasi Tainion ja kysyi, millä hän selittää hyvän startin? Mikä heidän pelissään on hänen mielestään napsahdellut kohdilleen? Miten Tainio itse kuvailisi Hakan nykyistä pelityyliä? Miten korkealle nyky-Haka voi yltää, missä kulkee realismin rajat päävalmentajan silmissä? Lopuksi viivähdämme hetken ensi viikonloppuna siintävässä Haka-VPS-ottelussa, mitä siltä on odotettavissa?

Tornion Terrieri-lisänimeä pelaajaurallaan kantanut Teemu Tainio, 42, pelasi komean kansainvälisen uran, joka vei hänet Ranskaan, Englantiin, Alankomaihin ja Yhdysvaltoihin. Keskikenttäpelaaja ehti edustaa sellaisia seuroja, kuten Auxerre, Tottenham, Sunderland, Ajax ja New Tork Red Bulls. Pelaajauransa viimeiset ottelu hän pelasi HJK:ssa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: