PalloTV - ”Parasta mitä joukkueella voi olla on pallo”, Kevin Jansen, FC Honka
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
18.05.2022

”Parasta mitä joukkueella voi olla on pallo”, Kevin Jansen, FC Honka

Hollantilainen keskikenttäpelaaja Kevin Jansen, 30, oli FC Hongalta kovan luokan hankinta täksi kaudeksi. Hänen kokemuksensa ja pallollinen kykynsä ovat tärkeä lisämauste päävalmentaja Vesa Vasaran entistä aktiivisemmassa ja suoraviivaisemmassa pelitavassa.

PalloTV tapasi Jansenin ja kysyi, mikä ylipäätään sai hänet siirtymään Suomeen ja Honkaan? Oliko siirto askel eteenpäin vai taaksepäin hänen urallaan? Miten sopeutuminen suomalaiseen jalkapalloiluun on sujunut? Millä hän selittää Hongan vahvan alkukauden? Miten hyvä tuloskunto pidetään yllä?

Jansen on pelannut suurimman osan urastaan Hollannin pääsarjassa Eredivisienissä ja edustanut valtaosan urastaan perinteikästä ADO Den Haagia. Pelejä löytyy vyöltä myös viidestä muusta hollantilaisseurasta: FC Dordrechtista, Excelsiorista, NEC Nijmegenistä, SC Cambuur-Leeuwardenista sekä Quick Boysista.

Hollannin eri ikäluokkien juniorimaajoukkueissa yhdeksän kertaa esiintynyt Jansen siirtyy Honkaan Kyproksen pääsarjaseura PAEEK:sta, jossa hän pelasi viimeiset puoli vuotta.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: