PalloTV - FC Hongan uuden ilmeen ilmentymä – Jerry Voutilainen

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
20.05.2022

FC Hongan uuden ilmeen ilmentymä – Jerry Voutilainen

Keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen, 27, elää uutta kevättä FC Hongassa. Viime kausi oli repaleinen, kun lihasvammat pitivät miehen pois radalta miltei koko kauden. Nyt terveysasiat ovat kunnossa, pelipaidan liepeet lepattavat, tulosta syntyy ja mies keikkuu eri tähtiraatien kärkisijoilla. 

Yksi painava syy hänen vahvalle alkukaudelleen löytyy Hongan entistä aktiivisemmasta ja suoraviivaisemmasta pelitavasta. Honka rekrytoi talvella pari kovan luokan vahvistusta keskikentälleen ja se on mahdollistanut Voutilaiselle entistä vapaamman ja hyökkäävämmän roolin joukkueessa.

PalloTV tapasi Voutilaisen ja kysyi, millä hän selittää heidän hyvän alkukautensa? Mikä pelissä on napsahtanut kohdalleen? Miten hän itse kuvailisi nyky-Hongan pelityyliä? Minkälaisena hän näkee uusien hankintojen merkityksen heidän pelinsä kehittymisessä? Miten hän mieltää oman roolinsa joukkueessa, miten se poikkeaa aikaisemmasta?

Kuopiolaislähtöinen Voutilainen on kokenut veikkausliigapelaaja ikäisekseen. Liigadebyyttinsä hän teki kasvattajaseura KuPS:n paidassa jo kaudella 2011. Kausilla 2015-2019 hän edusti Vaasan Palloseuraa, josta tie vei Espooseen ja Honkaan kaudeksi 2020. Voutilainen on edustanut Suomea kaikilla poika- ja nuorisomaajoukkuetasoilla.

Toimittaja: Joeli Yifrach

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia