PalloTV - ”Pelirohkeutta kaivataan lisää”, päävalmentaja Toni Kallio, Ilves 
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.05.2022

”Pelirohkeutta kaivataan lisää”, päävalmentaja Toni Kallio, Ilves 

Kesken viime kauden Ilveksen päävalmentajaksi noussut Toni Kallio on suhteellisen tyytyväinen joukkueensa tekemisiin tällä hetkellä. Joukkue asetti tavoitteekseen Mestaruussarjan eli kuuden parhaan joukkoon pääsemisen. Runkosarjan lähestyessä puolta väliään, löytyy tamperelaiset täpärästi viivan yläpuolelta.

Veikkausliigan ensimmäisillä kierroksilla Ilveksen puolustuspelaaminen ei oikein toiminut ja joka pelissä vastustajille suorastaan lahjoitettiin hyviä maalintekotilanteita. Suhteellisen nopeasti Kallio kuitenkin sai puolustuksensa kuntoon, mutta veikö se samalla jotain pois hyökkäyksestä?

Edellisistä kausista poiketen Ilves hankki täksi kaudeksi nimenomaan kokeneita pelaajia nuorten lupausten sijaan. Yksi heistä on Petteri Pennanen, joka on Tupsukorvien pelin moottori tällä hetkellä. Meneekö Ilveksen peli sekaisin, jos vastustaja pystyy pimentämään Pennasen?

Taistellakseen syksyllä mitaleista sekä europaikoista, täytyy Ilves-pelaajilta löytyä entistä enemmän pelirohkeutta. Palloa täytyy uskaltaa pelata ahtaisiinkin tiloihin, vastustajaa pitää haastaa entistä paremmin sekä boxiin juosta määrätietoisemmin maalia tekemään.

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: