PalloTV - "Pelillinen balanssi löytymässä", Petteri Pennanen, Ilves
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.05.2022

”Pelillinen balanssi löytymässä”, Petteri Pennanen, Ilves

Keskikenttäpelaaja Petteri Pennasen, 31, siirto Yhdysvalloista Ilveksen riveihin täksi kaudeksi oli yksi veikkausliigakauden merkittävimmistä siirtouutisista. Nuorelle Ilves-laumalle tarvittiin rutinoitunut laumanjohtaja, pelintekijän, ja Pennasesta he saivat sellaisen. Hän on alkukaudesta ollut kaikki kaikessa nuorelle joukkueelle. Lähes kaikki Ilveksen hyökkäykset kulkevat Pennasen kautta. Lisäksi hän on joukkueensa sisäisen pistepörssin kärkinimiä.

PalloTV tapasi Pennasen ja kysyi, miltä Ilveksen alkukausi on näyttänyt hänen silmissään? Minkälaisena hän näkee oman roolinsa joukkueessa? Missä Ilveksen pelin kehittämisen painopiste on tällä hetkellä? Mitä Suomen Cupissa oikein tapahtui? Mitä joukkueen loppukaudelta on lupa odottaa?

Ennen tätä kautta Pennanen oli pelannut urallaan 234 Veikkausliigaottelua KuPS:n, TPS:n ja RoPS:n riveissä ja tehnyt niissä 44 maalia. Ulkomailla hän on edustanut hollantilaista FC Twenteä ja puolalaista MKS Miedz Legnicania. Ilvekseen hän siirtyi yhdysvaltalaisesta Sacramento FC:stä. Pennanen on edustanut Suomea kaikissa ikäluokkamaajoukkueissa.

Toimittaja: Mika Laakso 

Artikkeliin liittyviä aiheita: