PalloTV - ”Europelit ovat näyteikkuna KuPS-medialle”, mediapäällikkö Juuso Ikonen, KuPS
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
13.06.2022

”Europelit ovat näyteikkuna KuPS-medialle”, mediapäällikkö Juuso Ikonen, KuPS

Otteluruuhkista ja pelaajien rasituksesta puhutaan riittävästi suomalasijoukkueiden eurocup-otteluiden yhteydessä, mutta minkälainen ponnistus ne ovat seuraorganisaatioille? KuPS:n mediapäällikkö Juuso Ikonen eli KuPS:n viime kesän eurohuuman keskiössä, kotona ja vieraissa. Nyt KuPS:lla on kaksinkertainen mediarumba tiedossa, kun Suomen Mestaruuden voittaneet KuPS-naisetkin pelaavat kesällä Mestareiden Liigan karsintoja.

PalloTV tapasi Ikosen ja kysyi, mitä KuPS:n mediapäällikön tehtäviin kuuluu? Minkälainen rumba kesän eurocup-otteluista on odotettavissa? Minkälainen ponnistus eurocup-pelit ovat viestinnällisesti? Mihin suuntaan hän on KuPS:n viestintää viemässä?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: