PalloTV - ”Europelit ovat mahdollisuus tehdä historiaa”, Joaquin Gomez, SJK
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
15.06.2022

”Europelit ovat mahdollisuus tehdä historiaa”, Joaquin Gomez, SJK

Suomalaisen miesjoukkueiden eurocup-karsinnat lähestyvät kovaa vauhtia. Otteluparit arvottiin eilen, ja SJK:n avausvastustajaksi saatiin Viron mestari FC Flora. SJK:n euroseikkailu käynnistyy vierasottelulla 7.7, ja jatkuu kotiottelulla 14.7.

PalloTV tapasi hiljattain SJK:n päävalmentajan Joaquin Gomezin ja kysyi, miten tärkeitä europelit ovat Kerholle seurana? Konferenssiliigan mukaan tulo on korostanut europelien taloudellista merkitystä. Menestys niissä voi määrittä sen, onko seuran talous plussalla vai miinuksella kauden päätyttyä. Minkälaisia lisäpaineita se tuo Gomezille? Miten tärkeitä europelit ovat yksittäisille pelaajille ja Gomezille itselleen? Mikä määrittää sen, onko SJK:n eurocup-taival menestys vai ei?

Viime kauden sarjasijoitusten perusteella europeleihin ylsivät Suomen Mestari HJK, KuPS, FC Inter ja SJK. Klubi on oikeutettu Mestareiden Liigan karsintapaikkaan. Muut karsivat Konferenssi Liigan lohkovaiheeseen pääsystä.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: