PalloTV - "Olisi siistiä pelata europelejä", Tuomas Kaukua, SJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
17.06.2022

”Olisi siistiä pelata europelejä”, Tuomas Kaukua, SJK

Suomalaisten eurokentille selviytyneiden joukkueiden taival alkaa pian. Ensimmäisen kierroksen arvonnat ovat suoritettu ja SJK saa vastaansa virolaisen FC Floran Konferenssiliigan karsinnassa. Ottelut pelataan 7. ja 14. päivä heinäkuuta.

PalloTV haastatteli SJK:n nuorisokaartiin kuuluvaa Tuomas Kaukuaa, joka siirtyi Rovaniemeltä Seinäjoelle täksi kaudeksi. Hän oli viime kaudella RoPS:n kantavia voimia pelaten 25 ottelua Ykkösessä ja suurimman osan niistä avauksessa. Toissa kaudella Kaukua pelasi Veikkausliigaa 18 ottelun edestä. RoPS:n talouskurimus sai miehen suuntaamaan muualle.

Miksi hänen valintansa osui SJK:hon? Oliko eurokentille pääsyllä vaikutusta valintaan? Ovatko euro-ottelut Kaukuan tähtäimessä jo tällä kaudella vai odottaako nuori lupaus uusia mahdollisuuksia ensi kaudella?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: