PalloTV - Potkut! - FC Lahti vaihtaa valmentajaa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.06.2022

Potkut! – FC Lahti vaihtaa valmentajaa

Ilir Zeneli on vapautettu tehtävistään.

FC Lahdesta tuli tämän kauden toinen Veikkausliigan seura, jonka valmentaja vaihtuu kesken kesän. Ilir Zeneli vapautettiin tehtävistään tänään. Seuran tiedote asiasta oli hyvin niukkasanainen, minkä vuoksi ei ole tietoa, kuinka FC Lahti aikoo valmennusasiansa järjestää.

Zenelin potkut olivat odotetut. Seurajohdon mitta tuli täyteen, kun FC Lahti hävisi FC Interille murskaluvuin 1-5 keskiviikkona pelatulla kierroksella. FC Lahti on valunut toiseksi viimeiselle sijalle Veikkausliigan sarjataulukossa. Seura on voittanut vain kaksi ottelua ja se on päästänyt eniten maaleja.

Zeneli siirtyi FC Lahden valmentajaksi kauden 2020 alusta. Hän luotsasi FC Lahden sarjan puolivälin sijoituksille kuudenneksi ja seitsemänneksi kahden täyden kautensa aikana.

Veikkausliigan kriisiseura HIFK oli ensimmäinen, jonka valmentaja vaihtui kesken kauden. Kyseessä oli kuitenkin ennen kauden alkua eronneen päävalmentajan sijaisen korvaamisesta uudella, varsinaisella valmentajalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: