PalloTV - KuPS vahvisti hyökkäystä - Valencic palaa Suomeen
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.06.2022

KuPS vahvisti hyökkäystä – Valencic palaa Suomeen

Slovenialaiskärki tehnyt 45 maalia Veikkausliigassa.

Suomessa useana kautena pelannut slovenialaishyökkääjä Filip Valencic palaa Veikkausliigaan. Hän on tehnyt pelaajasopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa. Sopimus on voimassa tämän kauden loppuun saakka. Pelaaja on vapaa edustamaan KuPS:aa, kun siirtoikkuna avautuu 13. heinäkuuta.

Valencic tulee Kuopioon Valko-Venäjältä, jossa hän pelasi maan suurseurassa Dinamo Minskissä. Sitä ennen hän ehti edustaa Suomessa PS Kemiä, kahteen otteeseen HJK:ta ja FC Interiä. Tuhoisinta jälkeä Valencic teki FC Interissä kaudella 2019, jolloin hän viimeisteli 16 maalia Veikkausliigassa.

Kaiken kaikkiaan Valencic on pelannut 124 liigaottelua, joissa hän on tehnyt 45 maalia.

Valencic on jo saapunut Savoon ja osallistunut KuPS:n harjoituksiin. Matkaväsymys kuitenkin painaa vielä miehen kropassa.

– Ensimmäiset harjoitukset menivät ihan hyvin. Olen vielä hieman väsynyt matkustamisesta, mutta menemme päivä kerrallaan eteenpäin, Valencic kommentoi KuPS:n verkkosivuilla.

Tavoitteet ovat ylimmällä portaalla.

– En tyydy vähempään, kuin tuplamestaruuteen (Veikkausliiga ja Suomen Cup) – se on tavoitteeni täällä. Haluan myös, että menestymme mahdollisimman hyvin tulevissa Konferenssiliigan karsinnoissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: