PalloTV - HIFK-kannattajat uskovat Rödan selviytymiseen
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
28.06.2022

HIFK-kannattajat uskovat Rödan selviytymiseen

HIFK Fotboll on talousvaikeuksissa - jälleen kerran. Seura julkaisi hiljattain avoimen kirjeen verkkosivuillaan, jossa se pyysi IFK-yhteisöä apuun. Seura on ilmoittanut tarvitsevansa 140 000 euron rahoitusruiskeen kesäkuun loppuun mennessä. Lisäksi se tarvitsee puoli miljoonaa euroa, jotta kausi saadaan vietyä kunnialla läpi. Mitä kannattajat mahtavat ajatella asiasta, vieläkö heillä riittää uskoa Rödaan?

Harri on sydänjuuriaan myöten HIFK:n mies. Hän lukeutuu niihin kannattajiin, jotka ovat paikalla jokaisessa Rödan matsissa, kotona ja vieraissa, satoi tai paistoi. PalloTV otti yhteyttä Harriin ja kysyi, millä mielin kannattaja ottivat vastaan tiedon IFK:n talousvaikeuksista? Mitä kannattajien keskuudessa ylipäätään ajatellaan HIFK:n nykytilanteesta? Selviääkö Röda tästä, vai pitääkö kausi jättää kesken? Mitä sitten, jos kaikki meneekin kiville, ja kaikkein huonoin skenaario toteutuu?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: