PalloTV - ”Pystymme haastamaan kaikki tässä sarjassa”, Ricardo Duarte, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.06.2022

”Pystymme haastamaan kaikki tässä sarjassa”, Ricardo Duarte, AC Oulu

Lauantain VPS-ottelussa 20-vuotisjuhliaan viettävä AC Oulu on ollut alkukauden yllätysjoukkue. Startti takkuili, mutta kauden edetessä tulosta on alkanut syntyä, mistä todisteena sarjataulukon viides sija 12 sarjakierroksen jälkeen. Tavoitteeksi asetettu paikka kuuden parhaan loppusarjassa on ulottuvilla, ja seura vahvisti hiljattain kannattajien uskoa rekrytoimalla joukkueeseen hyökkääjä Rasmus Karjalaisen sekä puolustaja Valencian.

PalloTV tapasi AC Oulun päävalmentajan Ricardo Duarten ja kysyi, miltä heidän alkukautensa on näyttänyt hänen silmissään? Oululaiset ovat juuri kohdannut sarjan kärkijoukkueet, mitä heidän pitää vielä parantaa, jotta sarjan kärki saadaan kiinni? Mitä Duarte odottaa uusien vahvistusten tuovan joukkueen pelaamiseen? Lopuksi luomme katseen tulevan viikonlopun VPS-otteluun, minkälainen ottelu siitä on odotettavissa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: