PalloTV - Alkukauden sensaatio – keskikenttäpelaaja Otso Liimatta, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
01.07.2022

Alkukauden sensaatio – keskikenttäpelaaja Otso Liimatta, AC Oulu

Lauantain VPS-ottelussa 20-vuotisjuhliaan viettävä AC Oulu on ollut alkukauden yllätysjoukkue. Joukkue starttaa lauantain 13. kierroksen juhlaotteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta, ja on hyvissä asemissa tavoitteeksi asetettua loppusarjapaikkaa ajatelleen. Yksi kauden suurimmista yllättäjistä on ollut 17-vuotias keskikenttäpelaaja Otso Liimatta, jonka ennakkoluulottomat esitykset ovat tehneet vaikutuksen jalkapallokansaan pitkin Suomen niemeä.

PalloTV tapasi Liimatan ja kysyi, millä hän selittää joukkueensa loistavan alkukauden, ja millä konstein takkuileva startti onnistuttiin kääntämään? Lisäksi keskustelimme hänen pelaajapolustaan, ja siitä miten tähän pisteeseen on tultu, että nuori mies tahkoa isoja minuutteja Veikkausliigassa? Mitä AC Oulun pitää vielä parantaa, jotta tavoitteeksi asetettu top-6 sijoitus pysyy omissa näpeissä?

Toimittaja: Joeli Yifrach

Artikkeliin liittyviä aiheita: