PalloTV - SJK:n puolustus vahvistuu ranskalaispelaajalla
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.07.2022

SJK:n puolustus vahvistuu ranskalaispelaajalla

Päävalmentaja Joaquin Gomez: "Löysimme pelaajan, jollaista tarvitsemme."

Ranskalainen puolustaja Bradley Diallo on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen SJK:n kanssa. Diallo tulee Romanian pääsarjaseurasta FC U Craiova 1948:sta, jonka paitaa hän kantoi viimeiset kaksi kautta. Diallo on vapaa edustamaan uutta seuraansa, kun Veikkausliigan siirtoikkuna aukeaa 13. heinäkuuta.

Diallo viihtyi neljä kautta Romaniassa, jossa hän pelasi neljässä eri seurassa. Sitä ennen Diallo oli pitkään Yhdysvalloissa, jossa hän sahasi Los Angeles Galaxyn eri joukkueiden välillä. Diallo on pelannut myös Belgiassa ja Englannissa. Hän on Marseillen kasvatti, mutta kotimaassaan Diallo ei ole pelannut aikuisten otteluita.

SJK on hakenut riveihinsä puolustajaa. Diallolta odotetaan ennen kaikkea johtajuutta.

– Löysimme pelaajan, jollaista mielestäni tarvitsemme. Meillä on kuitenkin aika nuori joukkue, mikä on tietenkin monella eri tavalla erittäin hyvä asia, mutta tarvitsemme silti kenties hieman lisää kokemusta ja johtajuutta joukkueeseen. Bradleyllä on juuri näitä ominaisuuksia.

– Hän pystyy pelaamaan palloa molemmilla jaloilla ja hän sopeutuu kaikkiin rooleihin keskuspuolustuksessa, joita siellä käytämme. Hän on puolustajana aggressiivinen, ja on pelannut säännöllisesti erittäin hyvällä tasolla. Johtajuudesta kertoo sekin, että hän on ollut edellisessä seurassaan kapteeni, SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez analysoi seuran verkkosivuilla.

Diallo haluaa tuoda oman kokemuksensa SJK:n nuorten pelaajien avuksi.

– Olen pelaaja, joka tykkää olla äänessä kentällä, ohjata peliä ja mielelläni autan myös kanssapelaajiani, varsinkin nuoria pelaajia. Haluan auttaa heitä saavuttamaan potentiaalinsa tai tulemaan entistä paremmiksi minun kanssa pelaamalla, Diallo kertoo SJK:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: