”Pallolliseen peliimme tarvitaan lisää laatua”, päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.07.2022

”Pallolliseen peliimme tarvitaan lisää laatua”, päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS

Nousijajoukkue VPS:n alkukausi on edennyt positiivisissa merkeissä. Viime viikonvaihteessa sen sai tuta AC Oulu, kun vaasalaiset kävivät hakemassa Oulusta 6-0 vierasvoiton. Voitto nosti VPS:n sarjataulukon 6. sijalle 12 pelatun kierroksen jälkeen. Pisteitä on kertynyt 16, 5-1-6, maalisuhteella 27-15. Vaasalaiset ovat onnistuneet voittamaan kaikki päävastustajansa. Ennakolta vahvempia vastaan on tullut pieninumeroisia tappioita.

PalloTV tapasi VPS:n päävalmentajan Jussi Nuorelan ja kysyi, miltä VPS:n alkukausi on näyttänyt hänen silmin, mutta ensin viivähdimme viime lauantain 6-0 vierasvoitossa AC Oulusta. Mitä Oulussa oikein tapahtui? Lisäksi keskustelimme VPS:n pelillisistä kehityskohteista ja ensi viikonloppuna siintävästä Maarianhamina IFK-ottelusta.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: