PalloTV - ”Pallolliseen peliimme tarvitaan lisää laatua”, päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.07.2022

”Pallolliseen peliimme tarvitaan lisää laatua”, päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS

Nousijajoukkue VPS:n alkukausi on edennyt positiivisissa merkeissä. Viime viikonvaihteessa sen sai tuta AC Oulu, kun vaasalaiset kävivät hakemassa Oulusta 6-0 vierasvoiton. Voitto nosti VPS:n sarjataulukon 6. sijalle 12 pelatun kierroksen jälkeen. Pisteitä on kertynyt 16, 5-1-6, maalisuhteella 27-15. Vaasalaiset ovat onnistuneet voittamaan kaikki päävastustajansa. Ennakolta vahvempia vastaan on tullut pieninumeroisia tappioita.

PalloTV tapasi VPS:n päävalmentajan Jussi Nuorelan ja kysyi, miltä VPS:n alkukausi on näyttänyt hänen silmin, mutta ensin viivähdimme viime lauantain 6-0 vierasvoitossa AC Oulusta. Mitä Oulussa oikein tapahtui? Lisäksi keskustelimme VPS:n pelillisistä kehityskohteista ja ensi viikonloppuna siintävästä Maarianhamina IFK-ottelusta.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: