PalloTV - ”Olen lojaali seuralle, joka on lojaali minulle”, Steven Morrissey, VPS
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
05.07.2022

”Olen lojaali seuralle, joka on lojaali minulle”, Steven Morrissey, VPS

Jamaikalaista Steven Morrisseytä, 35, voi hyvällä syyllä nimittää VPS-ikoniksi. Hyökkääjä on lukeutunut Vepsun peruspilareihin jo yli kymmenen kauden ajan. Tuona aikana sekä seura että vaasalaisyleisö ovat saaneet iloita nopean hyökkääjän maaleista, ja niitä on parhaimpina kausina syntynyt liukuhihnalta. Morrissey oli myös keskeinen tekijä VPS:n viime kauden sarjanousussa. Eivätkä hänen tehonsa osoita hiipumisen merkkejä. Kuluvalla kaudella Morrissey on jo ehtinyt merkkauttaa itselleen viisi osumaa Veikkausliigassa.

PalloTV tapasi hyökkääjän ja kysyi, mikä hänen salaisuutensa on, kun hän vielä 35-vuotiaana pystyy tekemään maaleja ja ratkaisemaan pelejä Veikkausliigassa? Miltä VPS:n alkukausi on näyttänyt hänen kokeneeseen silmäänsä? Vepsulla on koossa rutinoitunut ryhmä nousijajoukkueeksi, kuinka suurena hän näkee sen merkityksen? Mitä VPS:n pelissä pitää vielä kehittää, jotta putoamispeikko saadaan pidettyä loitolla?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: