PalloTV - ”Kotona pitää alkaa pelaamaan jalkapalloa”, maalivahti Oskari Forsman, VPS
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
11.07.2022

”Kotona pitää alkaa pelaamaan jalkapalloa”, maalivahti Oskari Forsman, VPS

Maalivahti Oskari Forsman, 34, siirtyi nousijajoukkue VPS:n täksi kaudeksi. Vaasalaisten maalille tarvittiin kokemusta ja kilpailua. Forsmanilla on kokemusta, vaikka muille jakaa. Hän on urallaan edustanut lukuisia Veikkausliigan ja Ykkösen seuroja. CV:stä löytyvät FC Inter, RoPS, PS Kemi, FC Lahti ja IFK Maarianhamina, josta hän siirtyi Vaasaan.

PalloTV jututti Forsmania ja tiedusteli, miltä VPS:n alkukausi on näyttänyt maalin suulta? Vepsulla on koossa verrattain rutinoitunut ryhmä nousijajoukkueeksi, minkälaisena hän näkee kokemuksen merkityksen nousijajoukkueessa? Mitä VPS:n pitää vielä parantaa, jotta putoamispeikko ei tule vaivaamaan syksyllä? Lopuksi luomme katseen tulevan viikonlopun kierrokselle, jossa VPS saa vieraakseen Forsmanin vanhan seuran MIFK:n, miltä siltä peliltä on lupa odottaa?

Haastattelu on tehty ennen viime viikonloppuna pelattua Maarianhamina-ottelua.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: