PalloTV - ”Kotona pitää alkaa pelaamaan jalkapalloa”, maalivahti Oskari Forsman, VPS
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
11.07.2022

”Kotona pitää alkaa pelaamaan jalkapalloa”, maalivahti Oskari Forsman, VPS

Maalivahti Oskari Forsman, 34, siirtyi nousijajoukkue VPS:n täksi kaudeksi. Vaasalaisten maalille tarvittiin kokemusta ja kilpailua. Forsmanilla on kokemusta, vaikka muille jakaa. Hän on urallaan edustanut lukuisia Veikkausliigan ja Ykkösen seuroja. CV:stä löytyvät FC Inter, RoPS, PS Kemi, FC Lahti ja IFK Maarianhamina, josta hän siirtyi Vaasaan.

PalloTV jututti Forsmania ja tiedusteli, miltä VPS:n alkukausi on näyttänyt maalin suulta? Vepsulla on koossa verrattain rutinoitunut ryhmä nousijajoukkueeksi, minkälaisena hän näkee kokemuksen merkityksen nousijajoukkueessa? Mitä VPS:n pitää vielä parantaa, jotta putoamispeikko ei tule vaivaamaan syksyllä? Lopuksi luomme katseen tulevan viikonlopun kierrokselle, jossa VPS saa vieraakseen Forsmanin vanhan seuran MIFK:n, miltä siltä peliltä on lupa odottaa?

Haastattelu on tehty ennen viime viikonloppuna pelattua Maarianhamina-ottelua.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: