PalloTV - Siirtoikkuna avautui - Pelaajauutisia alkoi tulla
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.07.2022

Siirtoikkuna avautui – Pelaajauutisia alkoi tulla

FC Honka, Ilves ja VPS saivat vahvistuksia hyökkäykseen.

Siirtoikkuna on avautunut tänään. Avautumisen myötä seuroilla on mahdollisuus alkaa peluuttaa hankkimiaan kesken kauden vahvistuksia. Avautuminen tarkoittaa myös sitä, että uutisia tuoreista hankinnoista alkaa tippua kiihtyvällä tahdilla.

FC Honka on hankkinut kroatilaishyökkääjän riveihinsä. Dražen Bagarić korvaa Espoon pölyt taakseen jättäneen serbikärki Aleksandar Katanicin.

Bagarić on pelannut viimeksi bosnialaisen FK Sarajevon paidassa. Hän on melkoinen maailmanmatkaaja, sillä Bagarić on Bosnia-Hertsegovinan lisäksi pelannut myös Romaniassa, Sloveniassa, Valko-Venäjällä, Israelissa ja Kroatiassa.

EIF:n ruotsalaiskomeetta Ilveksen haaviin

EIF joutuu luopumaan erinomaisen alkukauden pelanneesta ruotsalaishyökkääjästään. Seurassa lainalla ollut Adam Larsson siirtyy Ilvekseen sopimuksella, joka ulottuu ensi kauden loppuun ja sisältää option kaudesta 2024.

Larsson pelasi alkukaudesta 13 Ykkösen ottelussa, joissa hän teki 12 maalia. Larsson tuli EIF:n riveihin Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta AFC Eskilstunasta. Hän on pelannut myös FC Linköping Cityssä ja Åtvidabergs FF:ssä.

– Adam on liikkuva pelaaja, joka tuo peliimme paljon aloitteita ja vaarallisuutta varsinkin vastustajan boksiin. Odotamme häneltä tietysti tehoja, Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio kommentoi seuran verkkosivuilla.

AC Oulussa sivuraiteelle joutunut Samu Alanko palaa kotiin. Hän siirtyy Vaasan Palloseuraan loppukauden kestävällä sopimuksella. Alanko ehti pelata puolentoista kauden ajan AC Oulussa, mutta tällä kaudella peliaika tyrehtyi eikä hän pelannut kuin yhdessä liiga- ja yhdessä cup-ottelussa.

Poimintoja kesän siirtoikkunan pelaajamuutoksista:
AC Oulu
+ Mehdi Hetemaj
+ Rasmus Karjalainen (Helsingborgs IF, swe)
- Dennis Salanovic
- Samu Alanko (VPS)

FC Honka
+ Dražen Bagarić (FK Sarajevo, bih)
- Aleksandar Katanic

FC Inter
- Benjamin Källman (Cracovia, pol)

HIFK
- Wilson Kamavuaka

Ilves
- Jorn Vancamp

KuPS
+ Filip Valencic (Dinamo Minsk, bls)
+ Christian Tue Jensen (FC Midtjylland, den)
+ Jaakko Oksanen (Brentford FC, eng)
- Talles Brener de Paula (Rukh Lviv, ukr)

SJK
+ Bradley Diallo (FC U Craiova 1948, rom)
- Denys Oliinyk (Vorskla Poltava, ukr)

VPS
+ Samu Alanko (AC Oulu)

Artikkeliin liittyviä aiheita: