PalloTV - ”Pelimme kehittämisen painopiste on hyökkäyskolmanneksella”, valmentaja Jari Pyykölä, IFK Mariehamn
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
26.07.2022

”Pelimme kehittämisen painopiste on hyökkäyskolmanneksella”, valmentaja Jari Pyykölä, IFK Mariehamn

IFK Mariehamnin alkukausi on sivusta katsottuna näyttänyt aikamoiselta aaltoliikkeeltä, mutta viime kuukausi on antanut ymmärtää, että joukkueen pelillinen kurssi olisi löytymässä. PalloTV tapasi IFK:n toisena valmentajana toimivan Jari Pyykölän ja kysyi, onko tulkinta oikea?

Pyykölä tuli mukaan IFK Mariehamnin valmennusryhmään viime vuoden lopulla, kun kävi ilmi, ettei päävalmentaja Daniel Norrménilla ollut enää veikkausliigavalmentajilta vaadittavat lisenssiasiat kunnossa. Pyykölän UEFA PRO-lisenssi on voimassa, joten hänen tulonsa myötä IFK täyttää nyt kriteerit. Miten yhteistyö Norrménin kanssa on sujunut, minkälainen työjako heillä on? Missä heidän pelilliset kehityskohteensa ovat juuri tällä hetkellä?

Pyykölällä on pitkä kokemus valmentajana eri sarjatasoilta. Hän on esimerkiksi valmentanut liigassa FC Jazzia, FC Lahtea, KuPS:ia ja Vepsua. Miltä nykyinen veikkausliigapelaaminen näyttää hänen silmissään, onko pelaamisessa havaittavissa muutoksia, ja jos niin minkälaisia.

Lopuksi ennakoimme heidän tulevan viikonlopun vierasottelua HJK:ta vastaan, mitä tuolta peliltä on odotettavissa? Grönvitillä on hyvät kokemukset HJK:n kohtaamisesta tällä kaudella.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: