PalloTV - ”Vastahyökkäyspelaaminen sopii meille”, Riku Sjöroos, IFK Mariehamn
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.07.2022

”Vastahyökkäyspelaaminen sopii meille”, Riku Sjöroos, IFK Mariehamn

Laitapelaaja Riku Sjöroosilla, 27, on menossa kolmas kausi IFK Mariehamnin paidassa. Hän siirtyi IFK Mariehamniin TPS:n paidasta kauden 2018 päätteeksi. Hän on tällä kaudella pelannut täydet minuutit Veikkausliigassa, ja ollut yksi IFK-valmennuksen luottomiehistä monikäyttöisyytensä vuoksi.

PalloTV tapasi Sjöroosin ja kysyi miltä Grönvitin alkukausi on näyttänyt kentän laitakaistoilta? Mikä heidän alkukaudessaan hiersi? Miten hän summaa oman kautensa tähän mennessä? Minkälaista palloa IFK-valmennus haluaa nähdä heidän pelaavan? Lopuksi luomme katseen heidän seuraavaan otteluunsa HJK:ta vastaan ensi viikonloppuna, mitä siltä on lupa odottaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: