PalloTV - Lucas Lingman palaa Klubiin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.08.2022

Lucas Lingman palaa Klubiin

Lainasopimus kestää kauden loppuun saakka.

HJK on vahvistanut jälleen joukkuettaan. Klubi saa paluumuuttajan riveihinsä, kun keskikenttäpelaaja Lucas Lingman liittyy seuran vahvuuteen loppukauden kestävällä lainasopimuksella. Lingman siirtyi viime kauden päätteeksi Klubista Ruotsin pääsarjaan nousseeseen Helsingborgs IF:ään.

Lingman sai alkukaudella hyvin peliaikaa Ruotsissa, mutta pelaaja ja seura päättivät silti lainasiirron olevan paras vaihtoehto tässä vaiheessa.

– Helsingborgin kanssa päädyttiin tähän ratkaisuun, että laina loppukaudeksi on minulle tällä hetkellä paras vaihtoehto. Tärkeintä on löytää taas paras versio itsestäni kentällä ja uskon, että Klubissa löydän sen, Lingman kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Lingman on pelikunnossa ja lähtee torstaina HJK:n mukana Eurooppaliigan karsintaotteluun Sloveniaan, jos lupa-asiat ehtivät hoitua.

Lingmanin tulon myötä HJK kertoo joukkueensa olevan valmis loppukaudeksi.

– Saimme tavoitteiden mukaisesti hankittua siirtoikkunassa hyvät vahvistukset keskikentän lisäksi myös puolustukseen ja hyökkäykseen, HJK:n urheilujohtaja Miika Takkula kertoo.

Klubi on hankkinut Paulus Arajuuren ja Aapo Halmeen sekä Malik Abubakarin kesän siirtoikkunan aikana. HJK myös käytti Bojan Radulovicin lainasopimuksessa olleen osto-option. Pelaaja siirtyy pysyvästi AIK:sta helsinkiläisten vahvuuteen. Transfermarktin tietojen mukaan HJK maksoi 150 000 euron siirtokorvauksen Radulovicista.

Artikkeliin liittyviä aiheita: