PalloTV - ”Olemme edelleen hyvässä vauhdissa tavoitteiden suhteen”, valmentaja Toni Korkeakunnas, HJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
08.08.2022

”Olemme edelleen hyvässä vauhdissa tavoitteiden suhteen”, valmentaja Toni Korkeakunnas, HJK

Suomen Mestari HJK:n pukukopissa ja toimistolla eletään kauden herkkuhetkiä. Veikkausliigan kärkitaisto tiivistyy ja europeleissäkin näyttäisi vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheen paikka olevan ulottuvilla. Sen myötä rahapelit jatkuvat pitkälle syksyyn, ja nyt Klubilla pitäisi olla viime vuotta paremmat edellytykset myös pärjätä ja rahastaa.

Viime kaudella HJK törmäsi hankaluuksiin syksyllä, kun otteluruuhka ja loukkaantumissuma kuppasivat pelaajarosterin ohueksi juuri ennen syksyn rahapelejä. Sen myötä lohkovaiheen urheilullinen anti jäi piippuun, ainakin jos kannattajilta kysytään.

HJK reagoi asiaan ja korotti pelaajabudjettinsa 2 miljoonaan euroon täksi kaudeksi. Se on tuplaten enemmän kuin esimerkiksi KuPS:lla ja keskimäärin kolme kertaa enemmän kuin muilla veikkausliigaseuroilla. Klubin pelaaminen ei kuitenkaan ole ollut lähellekään niin lennokasta, saati tehokasta kuin ennakkoon oli lupa odottaa Suomen kaikkien aikojen kalliimmalta jalkapallorosterilta.

PalloTV tapasi HJK:n toisena valmentajana toimivan Toni Korkeakunnaksen sunnuntain AC Oulun-ottelun jälkeen ja kysyi, minkälaisena hän on nähnyt HJK:n kauden tähän mennessä? Minkälaisen analyysin Klubi-valmennus on tehnyt, mikä heidän hyökkäyspelaamisessaan on hiertänyt? Missä heidän pelilliset kehityskohteensa ovat tällä hetkellä? Lopuksi ennakoimme ensi torstain Maribor-ottelua, jonka voittamalla HJK varmistaa paikan vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheessa, jos edelleen jatkuva Eurooppa-liigan karsinta ei tuota tulosta.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: