PalloTV - ”Luomme riittävästi, paikoista pitää vain tehdä”, Miro Tenho, HJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
09.08.2022

”Luomme riittävästi, paikoista pitää vain tehdä”, Miro Tenho, HJK

Keskuspuolustaja Miro Tenho, 27, on HJK:n näköinen pelaaja. Liikkuvasta ja pallollisesti kyvykkäästä topparista on parin HJK-kauden aikana kasvanut iso palanen stadilaisten puolustuslinjaan. Turkulaisen jalkapallokoulun kasvatti siirtyi Helsinkiin FC Interistä kaudelle 2020. Siitä lähtien hän on kellottanut isoja minuutteja Klubin takalinjoilla ja ollut yksi joukkueen kantavia voimia. Töölössä ei anneta kapteenin nauhaa kenelle tahansa.

PalloTV tapasi Tenhon viime sunnuntain AC Oulu-ottelun jälkeen ja kysyi, miltä HJK:n kausi on näyttänyt puolustuslinjasta katsottuna? Klubin puolustuspeli on tilastojen valossa kohtuu hyvässä kunnossa, mutta hyökkäyspelaaminen ei ole ollut ihan niin raikasta, lennokasta, saati tehokasta kuin Klubin tasoiselta rosterilta olisi lupa odottaa, mistä Tenho arvelee sen johtuvan? Miten hän näkee pelaajana, missä heidän pelilliset kehityskohteensa ovat juuri tällä hetkellä? Mitä hän arvioi omaa kauttaan tähän mennessä? Lopuksi loimme katseen ensi torstain euro-otteluun Mariboria vastaan, mitä tuolta matsilta on lupa odottaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: