PalloTV - ”Maribor-otteluun lähdetään nolla-nollasta”, Lucas Lingman, HJK
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.08.2022

”Maribor-otteluun lähdetään nolla-nollasta”, Lucas Lingman, HJK

Allsvenskaniin viime kauden päätteeksi noussut Helsingborgs IF osti keskikenttäpelaaja Lucas Lingmanin, 24, HJK:lta viime kauden päätteeksi. Nyt Lingman palasi yllättäen kesken kauden Klubi-paitaan loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Helsingborgin motiiveja lainalle on vaikea ymmärtää. Seura taistelee sarjassa säilymisestä, ja silti se päästää yhden alkukauden runkopelaajistaan lainalle Helsinkiin. HJK:n motiivi lainalle on helpompi ymmärtää.

Sivusta katsottuna Klubin pelin eri vaiheet ovat kaivanneet pallollista kontrollia ja pelillistä moottoria. Kaikesta päätellen stadilaisten penkin päässä ollaan samaa mieltä. Lukuisat loukkaantumiset ja sairastelut ovat sekoittaneet HJK-pakkaa pitkin kautta, ja se ei ole voinut olla vaikuttamatta joukkueen pallolliseen tasapainoon ja -harmoniaan peli eri vaiheissa. HJK:n pelitavan entuudestaan tunteva pallolinko Lingman on hyväksi tiedetty täsmälääke tähän vaivaan.  

PalloTV tapasi Lingmanin viime sunnuntain AC Oulu-ottelun jälkeen ja kysyi, miltä paluu Veikkausliigaan on maistunut? Hänellä on tuore kokemus HJK:n eurokiireistä viime kaudelta, miten kova rupeama europelien ja Veikkausliigan yhdistäminen olivat tuolloin? Mitä viime kausi opetti HJK:lle, vai opettiko se mitään? Lopuksi luomme katseen torstain Maribor-otteluun, jossa Klubilla on mahdollisuus varmistaa jo vähintään paikka Konferenssiliigan lohkovaiheessa, kun se voitti ensimmäisen osaottelun 2-0 vieraissa. Minkälaisen asetelman se luo torstain kotiotteluun?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: