PalloTV - ”Tavoitteena top 6 ja Suomen Cupin finaali”, valmentaja Ramiro Munoz, FC Inter
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
23.08.2022

”Tavoitteena top 6 ja Suomen Cupin finaali”, valmentaja Ramiro Munoz, FC Inter

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa-osiossa tarkastellaan FC Interiä. Tänään kuulemme joukkueen toisena valmentajana toimivan Ramiro Munozin mietteitä kauden kulusta. Seuraavina päivinä vuorossa ovat hyökkääjät Petteri Forsell ja Matias Tamminen.

FC Interin kautta voi kuvata kaksijakoiseksi. Oli aika ennen keskuspuolustaja Rick Kettingin ja maalitykki Benjamin Källmanin lähtöä ja aika sen jälkeen. Herrat siirtyivät isompiin sarjoihin kesän siirtoikkunassa ja se vaikeutti päävalmentaja Miguel Graun ja hänen valmennusryhmänsä elämää merkittävästi, ja käänsi samalla Interin tuloskunnon laskuun.   

Viime viikonvaihteen 1-0 tappio AC Oululle oli kova isku ja pudotti turkulaiset sarjataulukon 7. sijalla. Edellä olevat Haka, SJK ja AC Oulu ovat kaikki kolmen pinnan päässä tasapisteissä, kun runkosarjaa on kolme kierrosta pelaamatta. Pääsystä kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjaan käydään vielä kova taistelu. Eikä unohdeta, että Inter pelaa vielä Suomen Cupin välierissä, jossa se kohtaa HIFK:n ensi viikolla Helsingissä.

Interin valmennusryhmä uudistui täksi kaudeksi. Päävalmentajaksi valikoitunut espanjalainen Miguel Grau toi mukanaan miltei kokonaan uuden valmennusryhmän, johon myös SJK:ssa viime kaudella työskennellyt Ramiro Munoz liittyi.

Miten Grau ja Munoz ovat jakaneet valmennustyöt keskenään? Miltä Interin alkukausi on näyttänyt Munozin silmin? Miten paljon Kettingin ja Källmanin lähdöt sekoittivat heidän peliään? Inter reagoi tähtiensä lähtöön ja rekrytoi tilalle viisi uutta kykyä, millaisia pelaajia he ovat? Missä Interin pelin kehittämisen painopiste on tällä hetkellä? Minkälaisena Munoz näkee Interin loppukauden?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: