PalloTV - ”Tarvitsemme liikaa paikkoja yhteen maaliin”, Petteri Forsell, FC Inter
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.08.2022

”Tarvitsemme liikaa paikkoja yhteen maaliin”, Petteri Forsell, FC Inter

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa on FC Inter Turku. Aloitimme eilen kuulemalla valmentaja Ramiro Munozin mietteitä. Tänään on vuorossa turkulaisten keskikentän herra ja hidalgo, maestro Petteri Forsell, 31. Hän on nuoren turkulaisjoukkueen pallollinen vapahtaja ja sen hyökkäyspelaamisen aivot. Huomenna on vuorossa hyökkääjä Matias Tamminen.  

Miten Forsell on kokenut Interin kauden tähän mennessä? Hänen pallollinen ympäristönsä muuttui radikaalisti, kun toppari Rick Kettingin ja hyökkääjä Benjamin Källman siirtyivät muille maille, miten se vaikutti hänen omaan peliinsä, entä joukkueen tekemiseen? Miten ja millä perustein Forsell arvioi omaa kauttaan? Miten pelintekijä näkee, missä heidän pelinsä kehittämisen painopiste on tällä hetkellä? Minkälaiset odotukset hänellä on Interin loppukauden suhteen?  

FC Interin kausi on ollut kaksijakoinen. Aika ennen keskuspuolustaja Rick Kettingin ja maalitykki Benjamin Källmanin lähtöä, ja aika sen jälkeen. Herrat siirtyivät ulkomaille kesän siirtoikkunassa ja se vaikeutti Interin elämää merkittävästi, ja käänsi joukkueen tuloskunnon laskuun. Nyt Inter-valmennuksen tekemät korjausliikkeet ovat alkaneet tehota, ja joukkue on löytämässä tasapainon pelaamiseensa. Vielä ei kuitenkaan ole ihan valmista.  

Se nähtiin viime viikonvaihteessa Oulussa, kun Inter vahvasta hallinnasta ja yhden miehen ylivoimasta huolimatta hävisi AC Oululle 1-0. Se oli kova isku ja pudotti turkulaiset sarjataulukon 7. sijalla. Edellä olevat Haka, SJK ja AC Oulu ovat kuitenkin vain kolmen pinnan päässä, ja runkosarjaa on vielä kolme kierrosta pelaamatta. Ei epäilystäkään, etteikö pääsystä kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjaan käytäisi vielä kova vääntö. Eikä unohdeta, että Interillä on vielä edessä Suomen Cupin välierä, jossa se kohtaa HIFK:n Töölössä ensi viikolla.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: