PalloTV - Eurooppaliigan lohkot arvottiin - AS Roman kohtaaminen tähdittää Klubin syksyä
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.08.2022

Eurooppaliigan lohkot arvottiin – AS Roman kohtaaminen tähdittää Klubin syksyä

Lohkovaihe alkaa 8. päivä syyskuuta. Otteluohjelma ratkeaa lauantaina.

Eurooppaliigan lohkot arvottiin tänään iltapäivällä. Arpa nosti italialaisen AS Roman, espanjalaisen Real Betisin ja bulgarialaisen PFC Ludogoretsin samaan lohkoon HJK:n kanssa. Lohkovaihe alkaa jo kahden viikon kuluttua. Ensimmäiset ottelut pelataan to 8. päivä syyskuuta. Otteluohjelma selviää lauantain aikana.

Lohkoarpaa voidaan pitää kohtuullisena. Kilpailullisesti helpompiakin lohkoja syntyi, mutta haastavampiakin oli myös tarjolla. Taloudellisessa mielessä HJK:n lohkovastustajien nimillä ei ole iso merkitys. HJK aikoo pelata kotiottelunsa Töölön jalkapallostadionilla kaikissa tapauksissa - esimerkiksi AS Romaa seura ei aio viedä Olympiastadionille.

Eurooppaliigan lohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja. Kahdeksan lohkon voittajat saavat suoran paikan neljännesvälieriin eli 16 parhaan joukkoon. Neljännesvälierien toinen puolikas seulotaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, jossa lohkokakkoset saavat vastaan Mestareiden Liigan alkulohkojen kolmanneksi sijoittuneet.

Eurooppaliigan lohkojen kolmoset jatkavat kautta vastaavalla tavalla Konferenssiliigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Kolmanneksi sijoittuneet saavat vastaansa Konferenssiliigan lohkokakkoset. Voittajat näistä otteluista pääsevät Konferenssiliigan neljännesvälieriin.

Eurooppaliiga 2022-23
Lohko A

Arsenal FC (eng)
PSV Eindhoven (ned)
FK Bodø/Glimt (nor)
FC Zürich (sui)

Lohko B
Kiovan Dynamo (ukr)
Stade Rennais FC (fra)
Fenerbahçe S.K. (tur)
AEK Larnaka (cyp)

Lohko C
AS Roma (ita)
PFC Ludogorets 1945 (bul)
Real Betis (esp)
HJK (fin)

Lohko D
SC Braga (por)
Malmö FF (swe)
1. FC Union Berlin (ger)
Union Saint-Gilloise (bel)

Lohko E
Manchester United (eng)
Real Sociedad (esp)
FC Sheriff (mda)
Omonoia FC (cyp)

Lohko F
S.S. Lazio (ita)
Feyenoord (ned)
FC Midtjylland (den)
SK Sturm Graz (aut)

Lohko G
Olympiakos (gre)
Qarabag FK (aze)
SC Freiburg (ger)
FC Nantes (fra)

Lohko H
FK Crvena Zvezda (srb)
AS Monaco (fra)
Ferencvarosi TC (hun)
Trabzonspor (tur)

Artikkeliin liittyviä aiheita: