PalloTV - ”Suora säilyminen on päätavoitteemme”, Loorents Hertsi, FC Lahti
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.09.2022

”Suora säilyminen on päätavoitteemme”, Loorents Hertsi, FC Lahti

PalloTV:n Valokeilassa-osiossa mitataan tällä viikolla pulssi FC Lahdesta, jonka kausi on ollut pettymys ja johtanut kamppailuun sarjapaikan säilyttämisestä. Kahdessa edellisessä jaksossa kuulimme päävalmentaja Mikko Mannilan ja keskuspuolustaja Juho Pirttijoen mietteitä. Tällä kertaa annamme puheenvuoron laitapelaaja Loorents Hertsille, 29. Hän on niitä pelaajia, joilta lahdessa odotetaan tehoja.

Miten hän on kokenut kauden tähän mennessä? Lahtelaisten maalinteko on tökkinyt koko kauden, mistä Hertsi ajattelee sen johtuvan? Omassa päässä on kolissut yli kahden maalin keskiarvolla per ottelu, miksi? Mikko Mannila tuli FC Lahden peräsimeen kesken kauden, mitä uutta hän toi yhtälöön? Miten kolmen alakerralle siirtyminen on muuttanut hänen pelaamistaan? Minkälaisena Hertsi näkee joukkueensa loppukauden?

Hertsi on lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän debytoi FC Lahden paidassa kaudella 2010. Kaudet 2015-2016 hän pelasi VPS:n riveissä, josta tie vei takaisin Lahteen kahdeksi kaudeksi. Kaudet 2019 ja 2020 hän pelasi AC Oulussa, josta tie vei jälleen kerran takaisin kotiin Lahteen. Hertsi on edustanut Suomea kolmessa U18- ja viidessä U21-maaottelussa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: