PalloTV - ”Sarjasta putoaminen olisi kamala asia”, Sakari Mattila, HIFK
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
20.09.2022

”Sarjasta putoaminen olisi kamala asia”, Sakari Mattila, HIFK

PalloTV:n Valokeilassa-osiossa otetaan tällä viikolla pulssi putoamiskurimuksessa kieriskelevästä Helsingin IFK:sta. Ensimmäisessä osassa kuultiin päävalmentaja Paatelaisen mietteitä. Tänään on vuorossa Rödan alakerran kokeneeseen kaartiin lukeutuva keskuspuolustaja Sakari Mattila, 33. Myöhemmin viikolla kuulemme IFK-ikoni Jukka Halmeen pohdintaa kauden kulusta ja tulevaisuudesta.

HIFK Fotbollin kausi on ollut suoranainen painajainen. Valmennus, seurajohto ja omistaja vaihtuivat kesken kauden. Samassa lähti urheilutoimenjohtaja, ja siinä on vasta ne asiat, joista on puhuttu julkisuudessa. Se on myötävaikuttanut vahvasti siihen, että joukkue on nyt sarjataulukon viimeisenä ja on putoamassa Veikkausliigasta.

PalloTV tapasi Sakari Mattilan sunnuntain tappiollisen AC Oulu-ottelun jälkeen ja kysyi, millainen kausi tämä on ollut pelaajiston silmissä? Millä mielin pelaajat ovat seuranneet seuran ympärillä vellonutta kuohuntaa? Missä IFK:n pelilliset haasteenne ovat tällä hetkellä, mikä puhuttaa ottelupalavereissa? Vieläkö Sakari Mattila nähdään IFK:n paidassa ensi kaudella, jos joukkue pelaa Ykköstä? Olisiko vauhdin hakeminen ykkösestä niin kamala asia IFK:n tilanteessa? Millä mielin Sakke lähtee loppukauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: