PalloTV - ”Minun pelit on pelattu tämän kauden jälkeen”, Jukka Halme, HIFK
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.09.2022

”Minun pelit on pelattu tämän kauden jälkeen”, Jukka Halme, HIFK

PalloTV:n Valokeilassa-osiossa on tällä viikolla otettu pulssi putoamisuhan alla rimpuilevasta Helsingin IFK:sta. Kahdessa ensimmäisessä osassa kuultiin päävalmentaja Mixu Paatelaisen ja Sakari Mattilan mietteitä. Tänään kuulemme IFK-ikoni Jukka Halmeen, 37, mietteitä kauden kulusta ja tulevasta. Joko hän on nähnyt painajaisia peleistä? Haastattelu on tehty viime sunnuntain tappiollisen AC Oulu-ottelun jälkitunnelmissa.

HIFK:n kausi on ollut todella vaikea, miltei painajaismainen. Valmennus, seurajohto ja omistaja vaihtuivat kesken kauden. Samassa lähti urheilutoimenjohtaja, ja siinä on vasta julkisuuteen asti yltäneet asiat. Sekoilu on myötävaikuttanut vahvasti siihen, että joukkue on kontannut koko kauden. Heikot peliesitykset painoivat IFK:n sarjataulukon pohjalle heti alkumetreillä, eikä se ole sieltä juuri liikahtanut. Nyt stadilaiset ovat putoamassa Veikkausliigasta.

Jukka Halmetta voi hyvällä syyllä sanoa IFK-ikoniksi. Hän on todellinen harvinaisuus nykyfutiksessa. Halme on ainoa pelaaja, joka on edustanut Rödaaa neljällä eri sarjatasolla ja on nykyjoukkueesta ainoa IFK:n edustusjoukkuetta jo piirisarjatasolla edustanut pelaaja. Hän oli nostamassa IFK:ta Veikkausliigaan vuosina 2014 ja 2018, sekä Kakkosesta Ykköseen kaudella 2013. Hän pääsi syksyn 2014 sarjanousun myötä tekemään 29-vuotiaana Veikkausliigadebyyttinsä IFK:n seurahistorian ensimmäisessä Veikkausliigaottelussa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: