PalloTV - KuPS:lla kaikki pelissä Sankt Pöltenissä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
28.09.2022

KuPS:lla kaikki pelissä Sankt Pöltenissä

Päävalmentaja Ollipekka Ojala ennakoi tänään pelattava Mestareiden Liigan toisen karsintakierroksen toista osaottelua.

Naisten Mestareiden Liigan toisen karsintakierroksen toinen osaottelu KuPS:n ja itävaltalaisen SKN St. Pöltenin välillä pelataan tänä iltana. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 20:15. Ensimmäinen osa päättyi itävaltalaisten voittoon maalein 1-0 (1-0). Pari voittaja etenee Mestareiden Liigan lohkovaiheeseen, joka pelataan toista kertaa historiassa.

KuPS näytti ensimmäisessä ottelussa, että pelillisesti se pärjää vallan mainiosti eurooppalaisessa kyydissä. Tappio kiteytyi lopulta yhteen asiaan - maalipaikkojen hyödyntämiseen. KuPS:lla oli tukku hyviä tilaisuuksia tehdä useitakin maaleja, mutta yritykset kompastuivat ohi- ja ylilaukauksiin avoimista paikoista tai suoranaisiin epäonnistumisiin.

Maalipaikkojen hyödyntämiseen liittyi myös epäonnistuminen erikoistilanteissa. KuPS sai järjestettyä joukon kulmapotkuja, joista yksikään ei aiheuttanut vaaraa vastustajalle.

Sankt Pölten tarvitsi voittoon vain muutaman maalipaikan. Voittomaalin se leipoi nopeasta vastahyökkäyksestä, jonka slovenialaishyökkääjä Mateja Zver sooloili KuPS:n verkkoon.

KuPS lähtee Itävaltaan siipirikkoisena. Edellisessä ottelussa loukkaantuneista kolmesta pelaajasta Emma Peuhkurinen on pelikunnossa, mutta Lavdije Begolli joutuu jäämään sivuun. Gabriela Cuevasin tilanne on vielä avoin ja ratkeaa vasta ottelun alla. Gentjana Rochi täydentää avainpelaajien poissaoloja olemalla pelikiellossa.

Toisaalta kuopiolaisilla on yksi painolasti vähemmän. Suomen mestaruus ratkesi lauantaina KuPS:n voitettua PK-35:n maalein 5-1 samalla, kun HJK jäi tasapeliin PK-35 Vantaan kanssa. Fokus pysyy siis vain ja ainoastaan kahden maalin voitossa itävaltalaisvastustajasta.

Ottelun voi katsoa suorana YLE Areenasta.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: