PalloTV - "Koko ajan ollaan uskottu, että tulosta tulee", toimitusjohtaja Juho Meriläinen, AC Oulu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.09.2022

”Koko ajan ollaan uskottu, että tulosta tulee”, toimitusjohtaja Juho Meriläinen, AC Oulu

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa-osiossa pohditaan syitä AC Oulun hyvään kauteen. Kahdessa ensimmäisessä jaksossa kuulimme valmentaja Teemu Tavikaisen ja hyökkääjä Niklas Jokelaisen mietteitä. Tänään viimeisessä jaksossa annamme puheenvuoron toimitusjohtaja Juho Meriläiselle.

Meriläinen on nähnyt AC Oulun ylä- ja alamäet sekä tyynet säät ja turbulenssit seuran 20-vuotisella taipaleella. Ensin hän oli mukana pelaajana ja myöhemmin seuratyöntekijänä. Nyt hän luotsaa operatiivista toimintaa AC Oulun toimitusjohtajana.

AC Oulu on ollut kauden positiivisimpia yllättäjiä FC Hakan ohella. Oululaisseura oli sarjataulukossa parhaimmillaan aivan kärkipään seurojen vauhdin mukana, mutta tasainen keskikasti ja FC Inter -ottelun kabinetissa menetetyt pisteet pudottivat AC Oulun lopulta alempaan loppusarjaan eli Haastajasarjaan. Kokeeko toimitusjohtaja, että AC Oulun tuloskunto on ollut yllätys vai ei?

Pääsemme kuulemaan myös, mikä on AC Oulun noususuunnan salaisuus toimiston näkökulmasta. Nouseeko toimitusjohtajan hatusta uusia yllätyksiä vai ovatko keinot olleet perinteisiä mutta hyväksi havaittuja? Miten tilanne on näkynyt seuran arjessa?

Kun pallo pyörii ja menestystä tulee, kavereita on yleensä entistä enemmän. Onko kiinnostus AC Oulua kohtaan kasvanut ja jos on, millä tavalla? Entä miltä näyttää seuran lähitulevaisuus Meriläisen kiikareiden läpi katsottuna?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: