PalloTV - ”Tavoite olla säännöllisesti europeleissä”, toimitusjohtaja Olli Huttunen, FC Haka
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
09.10.2022

”Tavoite olla säännöllisesti europeleissä”, toimitusjohtaja Olli Huttunen, FC Haka

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa-osiossa tarkastellaan FC Hakan hienoa kautta. Kahdessa ensimmäisessä osassa kuulimme valmentaja Ossi Virran ja kk-pelaaja Atte Sihvosen kootut selitykset menestykselle. Tänään kuulemme FC Hakan toimitusjohtajan Olli Huttusen pohdintaa menestyksen taustoista. Miten menestys selitetään Hakan toimistolla?

Valkeakoskella on tällä kaudella pelattu menestyvää sarjajalkapalloa. Alkukaudesta joukkueen pelaaminen vielä haki uomaansa, mutta kauden edetessä sen tuloskunto on tasaantunut ja tulosta on tullut. Sen myötä joukkue kamppailee edelleen pronssista ja suorasta eurocup-paikasta ensi kaudelle. Sitä ei kovin moni olisi kauden alla, vaikka paikkaa kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjassa pidettiinkin realistisena tavoitteena.

Pääsyy Hakan urheilulliseen menestykseen löytyy tietenkin sen pelaamisesta. Päävalmentaja Tainio esikuntineen on onnistunut monipuolistamaan joukkueensa pallollista pelaamista ja nopeuttamaan sen hyökkäämistä tälle kaudelle.

Kiittävä katse kohdistuu kuitenkin myös Hakan toimiston väkeen, joka saa ottaa osasyyn Hakan menestyksestä kontolleen. He ovat luotsanneet Haka-laivaa kärsivällisellä kädellä ja pitkäjänteisellä katseella. Ilman sitä joukkueen olisi vaikea menestyä kentällä. Asia, joka helposti unohtuu, kun kentällä tuuletetaan ja paistatellaan menestyksen loisteessa.     

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: