PalloTV - ”Pronssimitali tyydyttää – Kova suoritus meiltä”, päävalmentaja Vesa Vasara, FC Honka
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.10.2022

”Pronssimitali tyydyttää – Kova suoritus meiltä”, päävalmentaja Vesa Vasara, FC Honka

FC Honka pelasi hyvän kauden, mutta mestaruustaistoon asti paukut eivät ihan vielä riittäneet. Kehitys viime kaudesta on kuitenkin ollut merkittävä sekä pelillisesti että tuloksellisesti. Päävalmentaja Vesa Vasara on valmennustiiminsä kanssa ajanut sisään aktiivisemman, nopeamman ja suoraviivaisemman pelitavan, joka on tuottanut tulosta. Sen pelaamista on ollut viihdyttävää katsoa. Hongan hyvä lento on ollut suoranainen piristysruiske koko sarjalle. Tällä kaudella se riitti pronssimitaleihin ja suoraan eurocup-paikkaan ensi kaudelle.

PalloTV otti yhteyttä päävalmentaja Vasaraan ja kysyi, tyydyttääkö pronssi? Miltä heidän kautensa on näyttänyt penkin päästä, menikö se suunnitellusti? Onko hän ollut tyytyväinen heidän pelilliseen ilmeeseensä? Hongalla ei voi olla kuin yksi suunta, ylös ja ulos, mitä päävalmentaja ajattelee siitä? Millä tuohon tavoitteeseen päästään, onko muuta mahdollisuutta kuin seurata HJK:n esimerkkiä ja tuplata pelaajabudjetti? Miltä Veikkausliiga-pelaaminen on hänen mielestään muuten näyttänyt täällä kaudella? Millä mielin kauden päätösotteluun FC Hakaa vastaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: