PalloTV - Hing-Clover liitää jatkossa SJK:n laidalla
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.11.2022

Hing-Clover liitää jatkossa SJK:n laidalla

Viime kauden runko pysyy kasassa.

HIFK:n avainpelaajiin kolme ja puoli kautta kuulunut Macario Hing-Clover siirtyy Seinäjoelle. Yhdysvaltalainen laituri on tehnyt SJK:n kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Hing-Clover pelasi kotimaansa sarjoissa, kunnes hän siirtyi Atlantin yli kaudeksi 2017-18. Ensimmäiset kosketukset eurooppalaiseen jalkapalloon Hing-Clover sai kroatialaisessa NK Istrassa. Sieltä tie kulki slovenialaisen NK Krskon ja slovakialaisen Spartak Trnavan kautta Suomeen.

Hing-Cloverin lisäksi Jude Arthur ja Jeremiah Streng kuuluvat SJK:n saamapuolen pelaajiin. Molemmilla on voimassaoleva sopimus SJK:n kanssa. Streng palaa lainalta yhdysvaltalaisesta Forward Madison FC:stä, joka pelaa yhdessä maan kolmesta kolmannen tason sarjoista, USL League Onessa. Arthur oli lainalla FC Hakassa.

Omista pelaajista Samson Ebuka, Valentin Gasc ja Vertti Hänninen nousevat akatemiasta liigajoukkueen rinkiin.

SJK:n viime kauden ryhmä on pysymässä hyvin kasassa. Seura on tiedottanut aiemmin, että ainakin kuusi pelaajaa on varmuudella lähdössä. Maalivahdeista Jesse Öst ja pääasiassa Ykköstä seuran akatemiajoukkueessa pelannut Tuomas Pöyhönen sekä kenttäpelaajista hyökkääjä Josepablo Monreal ja uransa päättävä Niko Markkula eivät jatka SJK:ssa. Östin uusi seura on HJK.

KuPS:sta kesken kauden siirtynyt Felipe Aspegren ei jatka SJK:ssa. AC Oululta lainatun Mostagh Yaghoubin edustusoikeus palautuu takaisin AC Oululle. Yaghoubilla on oululaisten kanssa voimassa oleva sopimus vielä ensi kaudesta. Tietoa siitä, jatkaako valmennuksen kanssa riitaantunut Yaghoubi AC Oulun riveissä, ei ole.

Artikkeliin liittyviä aiheita: