PalloTV - ”Miltei puolet joukkueesta vaihtuu ensi kaudelle”, päävalmentaja Toni Kallio, Ilves
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
05.11.2022

”Miltei puolet joukkueesta vaihtuu ensi kaudelle”, päävalmentaja Toni Kallio, Ilves

Tampereen Ilveksen kausi oli pettymys. Tamperelaisten oli tyytyminen Haastajasarjaan, kun tavoitteeksi asetettu paikka kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjassa jäi haaveeksi. Lopulta Ilves jäi myös europudotuspelien ulkopuolelle ja päätyi sarjataulukon yhdeksännelle sijalle. Se ei luonnollisestikaan kelpaa maan suurimmalle lajiseuralle. 

PalloTV tapasi Ilveksen päävalmentajan Toni Kallion ja pyysi häntä niputtamaan joukkueensa kauden. Mikä meni vikaan? Mitä kausi opetti? Mitä kehityskohteita Ilveksessä on tunnistettu ensi kautta silmällä pitäen? Minkä pitää muuttua, jotta maan lukumääräisesti suurin jalkapalloseura lopulta yltää sen arvoon kuuluvaan asemaan?

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: