PalloTV - Ilveksen toimistolla vilskettä
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.11.2022

Ilveksen toimistolla vilskettä

Aspegren ja Haapala palaavat tupsukorviin, yhdeksän pelaajaa lähtijöiden listalla.

Ilves on tehnyt pelaajasopimukset kahden paluumuuttajan kanssa. Felipe Aspegren ja Santeri Haarala palaavat tamperelaisseuran riveihin kaksivuotisilla sopimuksilla. Ilves on kertonut myös kahdesta jatkosopimuksesta ja julkaissut listan varmoista lähtijöistä.

Laitapuolustajana pelaava Aspegren edusti Ilvestä viimeksi kaudella 2021, jolloin hän siirtyi kesken kesän Kuopion Palloseuraan. Aspegren jatkoi KuPS:ssa myös päättyneellä kaudella, mutta peliaika jäi vähäiseksi ja hän vaihtoi jälleen kesken kauden seuraa - nyt Seinäjoen Jalkapallokerhoon. Ennen muuttamistaan Kuopioon Aspegren ehti pelata Ilveksessä kaudesta 2016 lähtien. KTP, TPS, Kerho 07, FC Inter ja Klubi 04 ovat myös olleet hänen seurojaan aikuisten sarjoissa.

Kuopiossa kaksi kautta viihtynyt 22-vuotias hyökkääjä Haarala sai ensikosketuksen Veikkausliigaan kaudella 2017. Sen jälkeen hän pelasi Ilveksen edustus- ja reservijoukkueissa sekä HJS:ssä kaudet 2018 ja 2019. Ennen ankkuroitumista kahdeksi vuodeksi Kuopioon väliin mahtuivat myös lainapestit RoPS:ssa ja TPS:ssä.

Ilves hakee Aspegrenin sopimuksella johtajuutta ja kokemusta joukkueeseensa. Nopeana ja taitavana pelaajana Haarala puolestaan täydentää tamperelaisten hyökkäysvoimaa.

Moussa ja Parfitt-Williams jatkavat Tampereella

Ilves on kertonut myös lunastaneensa kahden pelaajan sopimusoptiot. Niiden myötä keskikenttäpelaaja Yusif Moussa ja hyökkääjä Djair Parfitt-Williams nähdään Ilveksen paidassa ensi kaudellakin.

Molemmat kuuluvat seuran viime vuotisiin kesken kauden hankittuihin vahvistuksiin. Ilveksessä aikaisemmin pelannut nigeriläinen Moussa palasi Tampereelle pelattuaan sitä ennen Israelissa. Bermudan maajoukkuemiehiin kuuluva tuli Tampereelle Dover Athleticistä.

Ilves paljasti pari päivää sitten kahdeksan pelaajan nimet, jotka eivät varmuudella jatka Tampereella. Rasmus Leislahden siirtyminen Kotkaan ja Tuomas Ollilan sopimus HJK:n kanssa olivat tiedossa jo ennen tiedotteen julkaisemista. Muiden lähtijöiden joukossa ovat Mikael Almén, Teemu Jäntti, Patrick Loa Loa, Tabi Manga, Ariel "Tuco" Ngueukam ja Tuure Siira. Kai Meriluodon laina päättyi ja hän palaa HJK:n vahvuuteen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: