Yksi on ja pysyy – Vasara jatkaa FC Hongan valmentajana – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.11.2022

Yksi on ja pysyy – Vasara jatkaa FC Hongan valmentajana

Tuleva kausi on FC Hongalle jo seitsemäs peräkkäinen saman valmentajan alaisuudessa.

Pronssia voittanut ja eurokentille suuntaava FC Honka jatkaa Vesa Vasaran alaisuudessa. Seura ja päävalmentaja ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen. Kyseessä on Vasaran seitsemäs peräkkäinen kausi espoolaisseuran peräsimessä.

Vasaran pesti FC Hongassa alkoi kaudella 2017, jolloin FC Honka sijoittui Ykkösessä toiseksi ja nousi Veikkausliigaan pudottamalla HIFK:n kaksiosaisen karsinnan päätteeksi. Vasaran aikana FC Honka on keikkunut liigan kärkisijoilla lukuun ottamatta kautta 2021, jolloin seura jäi yhdeksänneksi. Muutoin tilillä on joko kolmansia tai neljänsiä sijoja.

FC Hongan verkkosivuille antamissaan kommenteissa Vasara sanoo olevansa hyvillä fiiliksillä jatkosopimuksen vuoksi.

Saimme viime kaudella tehtyä hyviä muutoksia, valmennustiimin kanssa hommat toimivat ja pelaajat lähtivät hyvin mukaan. Nyt täytyy tietenkin analysoida mennyt tarkkaan ja ymmärtää, että aina löytyy kehitettävää.

Tavoitteena on tietenkin saada iskukykyinen ryhmä myös ensi kaudelle ja lisäksi se, että pelaajat saavat otettua pre-seasonilla seuraavan askeleen, Vasara kommentoi tulevan kesän tavoitteista.

FC Honka on toistaiseksi kertonut melko niukasti pelaaja-asioistaan. Se tiedetään, että ainakin Duarte Tammilehto, Konsta Rasimus ja Jonas Levänen ovat lopettaneet pelaajauransa.

FC Hongan taival nykymuodossaan alkoi kaudesta 2015, jolloin sarjapaikan omistava yhdistys teki sopimuksen toiminnan pyörittämisestä Esportin kanssa. Pelaaminen jatkui seuran reservijoukkueen Pallohongan sarjapaikalla Kakkosessa. Suurimman osan tästä ajasta Vasara on toiminut päävalmentajana.

Kausi 2014 päättyi yhteistyön loppumiseen edellisen sopimuskumppanin Pallohonka Oy:n kanssa. FC Honka oli tuolloin sijoittunut Veikkausliigassa 11:ksi. Kabineteissa käytiin kiivasta vääntöä seuran tulevaisuudesta. Kamppailu päättyi toiminnan jatkumiseen Kakkosessa ja velkaisen Pallohonka Oy:n menemiseen konkurssiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: